BÄSTA VPN TJÄNSTERNA

Bästa VPN har i flera år hjälpt internet användare hitta rätt i vpn-djungeln, och detta gör vi genom våran årliga lista av bästa VPN. Naturligtvis har vi satt ihop en topplista med det bästa vpn tjänsterna. I år  har vi dock kapat ner listan en aning, då vi inte ser vad det riktigt ska hjälpa dig att hade 10 bästa vpn tjänsterna, istället för bara 4. Det är trots allt bara det bästa tjänsterna som vi rekommenderar dig välja.

Våran testvinnare i vårat bäst i test!

Även år 2020 anser vi NordVPN vara bästa VPN tjänst i vårat bäst i test. Motiveringen är likt förra året mycket enkel, man har helt enkelt den bästa tjänsten när det kommer till säkerhet, snabbhet och detta i relation till vad man tar för sin VPN tjänst.

Vad är VPN?

VPN eller Virtuellt Privat Nätverk som det egentligen heter, är ett nätverk utav servers man använder som mellanstation för att kryptera data. Genom att man går igenom en så kallad VPN-tunnel vilket är en VPN-server, så ser man till att kryptera all in och utdata. Detta gör man så att ingen annan ska kunna se vad som hämtas och skickas. Vill du lära dig mer ingående om VPNS, så finns det många bra guider om själva VPN-tekniken på våran hemsida.

Varför behöver man använda en VPN?

VPN tjänster är tyvärr svaret på alla nyfikna myndigheter, hackare och virus skapare får vi säga. Idag när det pågår ett informationskrig, så är det viktigare än någonsin att du skyddar din data.Det är många som vill komma åt den, och det finns många anledningar till detta. De två största är att du kanske gör något olagligt på din enhet, och det andra är att folk vill åt din data av ekonomiska skäl. Genom att sedan sälja vidare din information, så kan dem själva tjäna pengar på information om dig.

Navigation