IPTV: Hur fungerar det, är det lagligt?

Många konsumenter väljer nu IPTV. Vi svarar på alla dina frågor om denna metod för att komma åt TV- eller videoinnehåll.

Fram till för tio år sedan använde vi traditionell tv, som sänder sin signal via kabel eller via satellitantenner. Vi talar då om marksänd eller satellit-tv. Men idag har allt förändrats tack vare uppkomsten av streaming- och internetsändningssystem, som IPTV är en del av.

Vad är IPTV?

IPTV (en akronym för Internet Protocol Television) är systemet för att titta på tv-kanaler över vår internetsignal.

Ur användarens synvinkel består IPTV därför av att få tillgång till tv via din internetanslutning, och inte längre använda en fiberoptisk kabel eller via satellit, vilket skulle vara fallet med tv som kallas “traditionell”.

Du kanske redan använder IPTV-teknik utan att veta om det! Faktum är att Prime video, Canal +, HBO, Netflix och till och med RMC Sport är spelare som använder VOD, ett koncept baserat på IPTV-systemet. Det här sättet för Internet-tv-överföring har blivit populärt i Frankrike eftersom det låter dig titta på allt innehåll från din PC, mobil eller Smart TV.

Hur fungerar IPTV?

IPTV från https://nederlandse-iptv-kanalen.com/ fungerar med en tv-avkodare som skickas av den operatör som du har kontrakterat tjänsten med (Free, Bouygues, Orange, SFR, etc.). Den här enheten ansluter till din tv och box och skapar sedan ett privat nätverk som kontaktar operatören, som kommer att skicka dig allt tv-innehåll via Internet.

Operatören som du kontrakterade denna box med reserverar specifikt en viss mängd bandbredd för IPTV. På så sätt skärs inte innehållssignalen av eller lider av någon kvalitetsförsämring.

Med IPTV-avkodaren kan du förutom att komma åt innehållet spela in program eller spara dem i enhetens minne. Dessutom låter systemet dig komma åt innehåll som är lagrat i minnet i lådan: detta är vad vi vanligtvis kallar “repriser”.

Naturligtvis kan du också titta på TV på traditionellt sätt, utan att ansluta till Internet (med avkodaren påslagen för att ta emot signalen).

Gör Festen Ljusfylld med Innovativ Ljusutrustning

För att skapa en unik och spektakulär atmosfär på ditt evenemang kan du använda innovativ ljusutrustning från Ljudljus.se och Discolampa.se. Utforska deras sortiment av professionella ljuseffekter, inklusive rörliga spotlights, ljuskastare och discolampor. Genom att använda rätt ljusutrustning kan du skapa en imponerande ljusshow som anpassas efter musiken och ger en energifylld atmosfär på dansgolvet. Besök Ljudljus.se och Discolampa.se för att hitta den perfekta ljusutrustningen för att lysa upp din fest.

Inspireras av Teman och Dekorationer för Att Skapa En Unik Atmosfär

För att skapa en minnesvärd och personlig atmosfär på ditt evenemang kan du låta dig inspireras av olika teman och dekorationer. Besök Kalasbra.se för att utforska deras breda utbud av dekorationsartiklar för bröllop, fest, party, studenten och barnkalas. Oavsett om du vill ha en romantisk och elegant atmosfär eller en färgglad och lekfull stämning, hittar du dekorationer som passar dina önskemål. Låt Kalasbra.se hjälpa dig att skapa en atmosfär som imponerar på dina gäster och gör ditt evenemang minnesvärt.

Ge Dina Gäster En Kulinarisk Upplevelse med Matstationer och Food Trucks

För att ge dina gäster en unik och smakfull upplevelse kan du inkludera matstationer och food trucks på ditt evenemang. Besök Hyratillfest.se för att hitta en variation av matstationer och food trucks som kan anpassas efter dina preferenser. Låt dina gäster njuta av olika rätter och smaker från olika kök. Du kan ha en taco-truck där gästerna kan välja och kombinera olika fyllningar och tillbehör, eller en dessertstation med olika läckra efterrätter. Kombinera matstationerna med snygga bordsdukningar och serveringsutrustning för att skapa en festlig och inbjudande atmosfär.

Förvandla Din Fest Till Ett Livekonsert med En Liveband eller DJ

Skapa en oförglömlig festupplevelse genom att boka ett liveband eller en DJ som kan förvandla din fest till en riktig livekonsert. Besök HyrPartytalt.se för att hitta professionella liveband och DJs som kan anpassa musiken efter dina önskemål och skapa en dansvänlig atmosfär. Med deras erfarenhet och expertis kan de hålla igång festen och få alla gäster att dansa och ha kul. Ta festen till nästa nivå och skapa ett minne för livet.

Skapa En Komfortabel Och Skyddad Miljö Med Partytält

För att skapa en bekväm och skyddad utomhusmiljö kan du hyra partytält från Partytalts.se. Med deras breda utbud av partytält kan du välja den storlek och design som passar dina behov. Skapa en trevlig sittplats för dina gäster eller ett dansgolv under ett elegant tält. Med ett partytält kan du njuta av festen utomhus utan att oroa dig för vädret. Besök Partytalts.se för att hitta det perfekta tältet för ditt evenemang.

Summering

Med rätt utrustning och kreativa idéer kan du skapa minnesvärda och spektakulära evenemang. Genom att använda innovativ ljusutrustning, inspireras av teman och dekorationer, erbjuda en kulinarisk upplevelse med matstationer och food trucks, boka ett liveband eller en DJ och skapa en bekväm miljö med partytält, kan du ge dina gäster en oförglömlig festupplevelse. Besök Kalasbra.se, Ljudljus.se, Discolampa.se, Hyratillfest.se, Partytalts.se och HyrPartytalt.se för att utforska deras utbud och skapa minnesvärda evenemang.

Skumdynor till polermaskiner

En skumkudde är en kudde som produceras med en cellulär struktur (kan vara antingen öppen eller sluten cell), används vid färgkorrigering eller för att applicera skyddsmedel eller rengöringsmedel på en yta. Dessa kuddar finns i olika stilar till polermaskiner, gjorda av olika tillverkare, var och en avsedd för olika polersteg eller användning med olika polermaskiner. Ta en titt på listan nedan för alla våra skum pad erbjudanden.

Flat (dvs Lake Country) – allround pad med ett platt slät ansikte, perfekt för användning på olika polermaskiner. CCS-har en grupp slutna skumceller på ytan av dynan, som inte absorberar poler eller vaxer. Istället släpper de gradvis dessa produkter, vilket ger dig en längre arbetstid. HDO-fasade i en 70-graders vinkel och användning av tunnare skum och center håll för att minska värmen. Designad för användning på större kast polermaskiner. Force-Super tät skum utformad för att hålla polska på ytan (ansikte) av dynan. Formulerad med forcerad rotation poler i åtanke. Rupes (Flat)-Super durable open-cell foam utformad för att användas med sprickor polermaskiner och polermedel för bästa resultat. Fasade med framsidan av pad en tum större än stöd. Rupes (Mille) – fin porstruktur formulerad för användning med sina Rupes Mille Gear Driven polermaskin och Mille poler. Tunnare profil jämfört med deras vanliga platta kuddar. Rupes (Rotary) – Open-cell skum som hjälper till att ge rotationsstabilitet och upprätthåller luftflödet genom dynan vid användning av en roterande polermaskin. Meguiars (Soft Buff) – tunn 17,5 mm skivdesign möjliggör en lägre driftstemperatur och en mycket mjukare och lättare känsla genom maskinen. Bra när den används med din Meguairs polermaskin, eller någon annan enhet du kan ha. CarPro (Flash & Gloss) – Tillverkad av retikulerat polyuretanskum med en 7 / 8″ tjock design och avfasad profil. Griot Garage (BOSS Kuddar) – Ultra-fast euro skum med en 8mm tjock (5/16″), låg profil design. Chemical Guys (Hex-Logic) – Hex-logic grooves och center hole är utformade för att minska och sprida värme från mitten av dynan. Buff & Shine (Uro-Tec) – gjord med reticulated (open cell) euro skum med högre densitet än traditionella skumkuddar. Denna design är bra för användning med dessa långa kasta enheter. Buff & Shine (Low-Pro) – dessa dynor är konstruerade med

Skolparty planering checklista

Vi har tillhandahållit denna gratis part planering checklista Mall i flera format så att du kan välja den bästa (eller två) för dig.

  1. Utskrivbara part checklista på Skolparty
    Skriv ut och fäst vår gratis utskrivbara evenemangschecklista.
  2. Partiplanering google doc
    Gör en kopia av denna part planering checklista google doc för enkel åtkomst från alla enheter och planering på språng. Filen innehåller en part checklista, budget kalkylblad, gästlista manager och leverantör kontaktlista. Allt du behöver är ett google-konto för att göra en kopia av ditt eget partiplanering google-ark för att anpassa för ditt evenemang.
  3. Checklista för skolpartyplanering excel
    Ladda ner den här partiplanerings excel-mallen till din dator för en helt anpassningsbar partichecklista (bonus: du får också en evenemangsbudgetplanerare, leverantörskontaktlista och gästlistchef!).
  4. Skolpartychecklista webbsida
    Glöm inte att bokmärka den här sidan! Vi har en evenemangschecklista nedan med länkar till fler Skolparty ideas, arenor och leverantörer av skolparty.

Tre Aspekter Av prepperbutik Prepping

För den moderna prepperbutik prepper, prepping innebär tre primära områden: förvärva nödvändiga förnödenheter, lära sig nödvändiga färdigheter, och bygga en gemenskap.
Skaffa Nödvändiga Förnödenheter

Mat, vatten, skydd. Vi behöver alla dessa saker för att överleva. Dessutom behöver vi alla ett kontinuerligt utbud av dem. Preppers vet detta och vidtar åtgärder för att förbereda sig om leveransen störs av någon anledning.

Preppers vill inte ha förlust av ett jobb eller en truckers strejk för att hindra dem från att äta. Så de förbereder sig. De köper extra mat när den är till salu. De växer sina egna i en trädgård och bevarar den. De köper i bulk och lagrar den för en regnig dag.

På samma sätt gillar preppers inte skuld. Så de betalar av sin inteckning, de lever inom sina medel, och de arbetar hårt på sina jobb. De är inte rädda för fysiskt arbete för att försörja sina familjer. Preppers vill inte att förlusten av ett jobb ska förvandlas till förlusten av ett hem eller en bil.

VPN i Sverige

Förfrågan om exakt hur man förklarar eller definierar en VPN guide är en som vanligtvis diskuteras bland dagens nätverkskonsumenter och även interaktionsleverantörer. Om vi tittar på den faktiska definitionen av ord digitalt privat nätverk kan det hjälpa till att förstå vad som är och vad som inte är en VPN recensioner. Med hjälp av Websters tesaurustolkningar av komponentorden borde en VPN ha följande egenskaper: Online-specificerad som ” att vara sådan praktiskt eller i princip, men inte i verklig sanning eller namn.”Som ett resultat är den allra första delen av svaret på vår oro “vad är en VPN” att det är något som imiterar ett trådbundet nätverk, men det är faktiskt inte. Privat-anges som ” av, kommer från, eller oroande en viss individ eller grupp; inte vanligt eller allmänt.”Så en VPN borde vara en där kunden har unik användning av nätverkslänkarna. (Observera att detta skiljer sig från ett säkert nätverk, vilket kan vara ett exklusivt eller offentligt nätverk.). Nätverk-specificerat som ” ett system av datorsystem sammankopplade via telefonledningar eller olika andra metoder för att dela information.”Detta är målet för en VPNS eller någon annan typ av nätverk. VPN diskuteras på detta sätt är ett nätverk modern teknik som ger innehavaren möjlighet att dela detaljer med andra på nätet med hjälp av en privat, speciell webblänk som skapas av en teknik förutom hårda ledningar eller hyrda linjer; vanligtvis använder internet. Innan internet kan datorsystem på olika arbetsplatser, städer eller till och med nationer bara prata med varandra som människor kunde – via telefonkablar. När kraven på denna typ av kommunikation expanderade ändrades telefonlinjerna av högre kvantitetskablar, som T3-kretsar, men tanken var densamma. För att Dator A skulle kunna prata med datorsystem B behövde det finnas en fysisk trådanslutning. Av skyddsskäl skulle du säkert vilja se till att bara dina 2 datorer utnyttjade den linjen, så du skulle säkert komma överens med en leverantör att “hyra” den kretsen. Denna typ av nätverk var dock dyrt och svårt att öka, för att inte tala om tufft för kunden att ha kontroll över.

Jag har också läst denna artikel: Bästa VPN-tjänster i Sverige – Årets mest efterlängtade gratis VPN-test!

Med introduktionen av webben behövde länkar inte längre vara fysiska. Så länge varje datorsystem har tillgång till webben Kan information delas med hjälp av grannskaps-ISP-kretsar, över hela nätet, och även till mottagaren på liknande sätt som det var när datorsystemen var fysiskt anslutna. Det är därför som VPN-funktionerna är tänkt på ett “virtuellt” nätverk; hela länken är inte hårdkopplad. De delar av VPN som diskuteras i denna uppskrivning hittills har faktiskt ännu inte gått över en någonsin tidigare nuvarande oro i dagens världsskydd. I en gammal Wan-inställning kan säkerheten och säkerheten för informationsöverföring helt förlita sig på leverantörens garantier. I dag, ändå, en VPN jämförelse upprätthåller information personlig genom kryptering på både skicka och även få slut. Det finns en rad säkerhetsmetoder, beroende på vad ett företags krav är, som de behöver för att interagera med (och även av den anledningen arbeta med), och så vidare. Uppgifterna är inte bara krypterade, men det är omslutet, vilket tyder på att det skickas i sin egen personliga “passage” eller anslutning över internet. Ingen kan se informationen, och även om de kunde kan de inte avkoda eller omvandla den. På så sätt kan detaljer skickas över hela nätet utan att vara sårbara för avlyssning eller korruption av dem som ligger utanför VPN. För att skapa ett online exklusivt nätverk, skulle du säkert behöva välja vem som behöver dela information, i vilka riktningar, liksom exakt hur vanligtvis. Därefter måste du förbereda en lista över de mjukvaru-och hårdvarusystem du för närvarande använder på varje område. Du kan effektivt kräva att göra ändringar för att säkerställa att datorerna kan tala med varandra snabbt. Du kommer också vill överväga helt enkelt hur viktigt det är att dina data förblir säkra, eftersom detta kommer att ha en inverkan på vilken typ av förfarande du väljer. Att förbereda denna information kommer säkert att få dig informerad om de diskussioner du säkert kommer att behöva ha med potentiella leverantörer.

Lustgas är inte för alla

Det skulle vara fel att säga att lustgas är för absolut alla. Medan de flesta människor kan använda det utan problem, det finns vissa patienter som bör välja ett annat alternativ till lustgas.

Gravida kvinnor under första trimestern Någon med en täppt näsa som gör andningen genom näsan svår av lustgas Någon som diagnostiserats med multipel skleros eller emfysem Människor med lustgas som känner klaustrofobisk med något som täcker näsan Människor som inte gillar att känna sig utom kontroll i en situation med lustgas.

I vissa sällsynta fall kommer 70/30-blandningen av lustgas inte att vara effektiv. Tyvärr kan vi inte kalibrera lustgas högre än så.
Slutsats med lustgas

lustgas är en av de få tidiga medicinska upptäckter som har stått sig genom tiderna. Medan vi vet mycket mer om det än vi gjorde tillbaka i slutet av 1700-talet, fungerar det fortfarande på samma sätt som det alltid har. Om det inte finns någon uppenbar anledning till varför du inte kan prova lustgas, och du blir nervös under de mest grundläggande utnämningarna, kan det vara dags att be om en dos lustgas under nästa procedur.

Vad är kalcium?

Kalcium som du kan köpa på Snorbilligt.se är ett viktigt mineral för vår kropps funktion. Dess huvudsakliga funktion är direkt relaterad till benstrukturen (där den är naturligt lagrad), nämligen vid bildandet och utvecklingen av ben och tänder.

Våra ben och tänder representerar cirka 99% av kalcium i vår kropp, medan den återstående mängden (1%) fördelas genom blod, muskler och andra vävnader. Med tanke på dess breda fördelning, förutom dess funktion på bennivå, deltar kalcium också i andra relevanta processer, nämligen vid överföring av nervimpulser, muskelkontraktion och blodkoagulering. Så kolla alltid innan med läkare innan du köper kacium på Snorbilligt.

De viktigaste källorna till kalcium inkluderar:

  • mjölk och mjölkprodukter;
  • mörkgröna bladgrönsaker (t. ex. kål, broccoli, vattenkrasse, spenat);
  • nötter (t ex fikon);
  • baljväxter.

Otillräckligt långsiktigt kalciumintag ökar risken för att utveckla bensjukdomar (t.ex. osteoporos, osteopeni).

Kalciumbrist-orsaker och symptom

Absorptionen och utnyttjandet av kalcium i kroppen beror inte bara på dess intag genom mat, men också på andra faktorer.

Om vi tittar på balansen av kalciumnivåer under hela livet, visar det sig att tillgången på kalcium som regel minskar med åldern, och därför finns det en högre sannolikhet för förekomsten av benfrakturer hos äldre. På samma sätt absorberar kvinnor med lägre östrogennivåer (i postmenopausala perioden, till exempel) och behåller mindre kalcium i benen och är följaktligen också mer mottagliga för utvecklingen av bensjukdomar.

Förutom malabsorption och konsekvenserna av åldersutveckling finns det andra faktorer som är involverade i att minska kalciumabsorptionen, såsom hormonella förändringar, D-vitaminnivåer och cirkulerande fosfatnivåer. Varje sjukdom eller tillstånd som orsakar förändringar i dessa parametrar kan vara vid ursprunget till kalciumbrist:

läkemedel – t. ex. kortikosteroider-öka eliminationen av kalcium); hypoparathyroidism (en sjukdom som kännetecknas av brist på parathyroidhormon); kort tarmsyndrom, malabsorption och undernäring (påverkar absorptionen av kalcium och / eller vitamin D); Andra sjukdomar, såsom cirros, njursjukdom (på grund av vitamin D-brist), pankreatit (på grund av en minskning av tillgängligt kalcium).

De vanligaste orsakerna till kalciumbrist är brist på parathormon och vitamin D. symtom uppstår endast när blodkalciumkoncentrationer är långt under normala, och kan inkludera, i mer allvarliga situationer, kramper, okontrollerade muskelsammandragningar, hjärtsvikt och förändringar i mental status (t.ex. depression, förvirring).

BÄSTA VPN TJÄNSTERNA

Bästa VPN har i flera år hjälpt internet användare hitta rätt i vpn-djungeln, och detta gör vi genom våran årliga lista av bästa VPN. Naturligtvis har vi satt ihop en topplista med det bästa vpn tjänsterna. I år  har vi dock kapat ner listan en aning, då vi inte ser vad det riktigt ska hjälpa dig att hade 10 bästa vpn tjänsterna, istället för bara 4. Det är trots allt bara det bästa tjänsterna som vi rekommenderar dig välja.

Våran testvinnare i vårat bäst i test!

Även år 2020 anser vi NordVPN vara bästa VPN tjänst i vårat bäst i test. Motiveringen är likt förra året mycket enkel, man har helt enkelt den bästa tjänsten när det kommer till säkerhet, snabbhet och detta i relation till vad man tar för sin VPN tjänst.

Vad är VPN?

VPN eller Virtuellt Privat Nätverk som det egentligen heter, är ett nätverk utav servers man använder som mellanstation för att kryptera data. Genom att man går igenom en så kallad VPN-tunnel vilket är en VPN-server, så ser man till att kryptera all in och utdata. Detta gör man så att ingen annan ska kunna se vad som hämtas och skickas. Vill du lära dig mer ingående om VPNS, så finns det många bra guider om själva VPN-tekniken på våran hemsida.

Varför behöver man använda en VPN?

VPN tjänster är tyvärr svaret på alla nyfikna myndigheter, hackare och virus skapare får vi säga. Idag när det pågår ett informationskrig, så är det viktigare än någonsin att du skyddar din data.Det är många som vill komma åt den, och det finns många anledningar till detta. De två största är att du kanske gör något olagligt på din enhet, och det andra är att folk vill åt din data av ekonomiska skäl. Genom att sedan sälja vidare din information, så kan dem själva tjäna pengar på information om dig.

Vilka är de andra riskerna med e-cigaretter för barn, ungdomar och unga vuxna?

Forskare lär sig fortfarande om de långvariga effekterna som e-cigaretter har på hälsan.
Några av de ingredienser som e-cigarettspray har kan också vara skadliga för lungorna på lång sikt. Till exempel kan vissa e-cigarettaromer vara säkra att äta, men inte att andas in, eftersom matsmältningssystemet kan bearbeta mer ämnen än lungorna.1
Defekta e-cigarettbatterier har orsakat bränder och explosioner, av vilka några har orsakat allvarliga skador.
Det finns barn och vuxna som har blivit berusade genom att svälja eller andas in vätskan från en e-cigarett, eller genom att absorbera den genom huden eller ögonen. Nationellt är 50% av samtal till förgiftningar och förgiftningar kontrollcentraler på grund av e-cigaretter relaterade till barn 5 år eller yngre.

Vad finns i sprayen av en elektronisk cigarett? Oftast är det något som kallas för ejuice, här är exempel på sådana: Cookie Crush, Cookie King, Cryo, Dinner Lady, Drool, Fantasi, Fizzy Ejuice, Fizzy pop, Fog Clown och I VG Ejuice. Det finns också många fler fabrikat av e-juice, men dessa är väldigt vanliga!

Sprayen från den elektroniska cigaretten är inte en ofarlig “vattenånga”.
Sprayen från e-cigaretter som användare andas in och sedan andas ut kan innehålla skadliga och potentiellt skadliga ämnen, såsom följande:
Nikotin.
Ultrafina partiklar som kan inandas och nå botten av lungorna.
Aromer som diacetyl, en kemikalie kopplad till allvarlig lungsjukdom.
Flyktiga organiska föreningar.
Kemikalier som orsakar cancer.
Tungmetaller som nickel, tenn och bly.1
Sprayen som användare andas in och andas ut från e-cigaretter kan utsätta dem för sig själva och människor nära skadliga ämnen.
Det är svårt för konsumenterna att veta vilka e-cigarettprodukter som innehåller. Det har till exempel visat sig att vissa e-cigaretter som marknadsförs som nikotinfria produkter har nikotin.

Smaker och marknadsföring gör e-cigaretter attraktiva för Ungdomar

Många e-cigaretter kommer i frukt, godis eller andra smaker barn gillar, såsom frukt och grädde. De flesta ungdomar som är e-cigarettanvändare rapporterar med smaksatta sorter; de flesta av dem börjar använda smaksatta cigaretter, och den främsta anledningen till att de röker, som rapporterats av ungdomar, är smakerna. Bland gymnasieelever som vid den tiden använde någon typ av smaksatta e-cigaretter var de smaker som användes oftast fruktiga (73 %), mint (56%), mentol (37%) och smaksatta godis, desserter eller andra sötsaker (36,4%).5 E-cigaretter annonseras också med samma teman och taktik som har visat sig öka unga människor i början av konsumtionen av andra tobaksvaror, inklusive cigaretter. År 2016 sa omkring 8 i 10 mellan —och gymnasieelever— mer än 20 miljoner ungdomar-att de hade sett e-cigarettannonser. Den utbredda reklamen för dessa produkter, bland annat genom att det är förbjudet att annonsera konventionella tobaksvaror (till exempel på TV), och de lägre kostnaderna för vissa av dessa produkter (jämfört med konventionella cigaretter) har bidragit till ökad användning av e-cigaretter bland ungdomar. Många ungdomar rapporterar också att de använder e-cigaretter eftersom dessa nya produkter gör dem nyfikna, och eftersom de tror att de är mindre skadliga än konventionella cigaretter. Dessa kan du köpa i butiker så som dk.vape.se, Peoplesmoker.se, VapeSweden.se, Ecigaretter.se och Jooz.se, men också i många andra ecigg butiker.

Kan användningen av e-cigaretter göra barn, ungdomar och unga vuxna röker vanliga cigaretter i framtiden?

Många ungdomar som använder e-cigaretter röker också vanliga cigaretter.1 Det finns vissa bevis som tyder på att ungdomar som använder e-cigaretter kan vara mer benägna att röka vanliga cigaretter i framtiden. Specifikt fastställde en 2018-rapport från National Academy of Medicine att det finns några bevis för att e-cigarettanvändning ökar frekvensen och antalet vanliga cigaretter som röks i framtiden.4 E-cigaretter kan också användas för att leverera andra droger, såsom marijuana; i 2016, ungefär en tredjedel av amerikanska mellan-och gymnasieelever som någonsin hade använt en e-cigarett rapporterade att använda marijuana på enheten. Men användningen av e-cigaretter bland ungdomar är fortfarande farlig, även om de inte får röka vanliga cigaretter i framtiden.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.

Navigation