IPTV: Kan jag ta bort min prenumeration?

Verket, trots att det erbjuder ett brett utbud av innehåll som Sky-kanaler och mer, är inte en tjänst som drivs, med våld, på ett traditionellt sätt som du kan se på din Smart-tv.

Word of mouth är det grundläggande verktyg med vilket leverantörerna, och de intresserade användarna, av IPTVS flytta: ett system som, enligt GdF befälhavare som ansvarar för de olika åtgärder som syftar till att motverka fenomenet, liknar en riktig Hydra (en varje avhugget huvud, så med varje beslag motsvarar ytterligare tre nya).

Aktivering sker via de mest varierande kanalerna: vi går från Facebook Market Place, där vi för flera månader sedan berättade hur chockerande enkelt det är att hitta en IPTV-prenumeration, till WhatsApp- och Telegram-grupperna (en app som gör att du kan minimera risken för kan spåras).

Prenumerationen, i jämförelse med tävlingen, är löjligt: du reser i genomsnitt 10 euro per månad för att ha i en enda liten dekoder, modifierad till regeln om konst, alla kanaler och betaltjänster av underhållning jättar (från Sky till Dreamfilms och därefter). Ta bort det är naturligtvis en möjlig operation men inte så tydlig som dess aktiveringsprocess.

Navigation