Lustgas är inte för alla

Det skulle vara fel att säga att lustgas är för absolut alla. Medan de flesta människor kan använda det utan problem, det finns vissa patienter som bör välja ett annat alternativ till lustgas.

Gravida kvinnor under första trimestern Någon med en täppt näsa som gör andningen genom näsan svår av lustgas Någon som diagnostiserats med multipel skleros eller emfysem Människor med lustgas som känner klaustrofobisk med något som täcker näsan Människor som inte gillar att känna sig utom kontroll i en situation med lustgas.

I vissa sällsynta fall kommer 70/30-blandningen av lustgas inte att vara effektiv. Tyvärr kan vi inte kalibrera lustgas högre än så.
Slutsats med lustgas

lustgas är en av de få tidiga medicinska upptäckter som har stått sig genom tiderna. Medan vi vet mycket mer om det än vi gjorde tillbaka i slutet av 1700-talet, fungerar det fortfarande på samma sätt som det alltid har. Om det inte finns någon uppenbar anledning till varför du inte kan prova lustgas, och du blir nervös under de mest grundläggande utnämningarna, kan det vara dags att be om en dos lustgas under nästa procedur.

Navigation