Sexrobots är bland av oss

“Vi kan faktiskt se en boom i robot bordeller tidigt eftersom det kommer att bli ett billigare sätt för människor att experimentera,” Carpenter sa. Men när priset kommer ner, kommer det att bli lättare (och sannolikt vanligare) för människor att få en sexrobot i sitt hem.

En sådan robot kan vara tillägnad nöje – eller sex kan vara bara en funktion en robot personlig assistent erbjudanden. Sexrobotar kan skickas till utplacerade trupper, och kanske drivas på distans av mänskliga partners hemma. Vissa experter tror att sexrobotar till och med kan minska människohandeln, även om robotarna kan vara för dyra att köpa och underhålla för att avskräcka människohandlare.

Så vem ska köpa dessa Real dolls via realdoll.dk? Vissa människor kommer sannolikt att fascineras av tanken på sex med en robot, eller bara en nonjudgmental, outtröttlig partner. Andra kan vara ensamma eftersom de har problem med att ansluta med människor eller för att de bor i avlägsna områden som erbjuder få mänskliga följeslagare från https://www.vrsexleksaker.se/sexdocka/.

“Som människor, vi längtar efter den kopplingen … så jag tror att kamratskap kommer att bli en större dra, ärligt talat, än sexdukkesexdukken.com.”

Samtidigt aktivister mot sexrobotar fruktar att användarna kan försumma sina mänskliga anslutningar till förmån för deras robotparamour, eller behandla människor på samma sätt som de behandlar en ägd sexuell maskin.

Alternativt kan sexrobotar föra människor närmare varandra. Par kan kalla in en sexrobot för trekanter, eller människor som har kämpat socialt skulle kunna använda sexrobotar för att öva bindning med andra.

“Vi behandlar undermedvetet robotar som levande saker, så våra interaktioner med dem har potential att påverka våra beteenden på både hjälpsamma och skadliga sätt,” Kate Darling, en forskare vid MIT som specialiserat sig på robot etik och människa-robot interaktioner, sade i ett e-postmeddelande. Vi vet ännu inte vad dessa effekter kan vara eftersom ingen har haft en chans att studera sexdockor.

Människor kan även bli kär i sina robotar, och när de blir mer humana och intelligenta, kanske vissa vill ta med sin följeslagare offentligt eller berätta för sina vänner att de är kär i en viss sexrobot. Med tiden, säger Carpenter, etikett kommer att utvecklas för att styra dessa situationer.

Och om företag som gör sexrobotar kan samla in information utan användarnas tillstånd är fortfarande ett problem. “Många människor skulle inte ens vilja att deras Google-sökningar ska offentliggöras, än mindre ett företag samla in data om vad de tycker om att göra med sin sexrobot,” Carpenter säger. “Eller om dessa data hackas och hålls för lösen … det skulle vara ganska traumatiskt.”

Som med drönare och självkörande bilar kommer tekniken sannolikt att komma innan det finns lagar för att styra den via http://seksinukkeja.fi/.

Navigation